IN DE LOOP VAN 2022 WORDT DEZE WEBSITE VERVANGEN DOOR EEN NIEUWE De getoonde informatie is mogelijk niet meer actueel, neem altijd contact op met de accountmanager

Esp

Algemene informatie

Bedrijventerrein Esp is eind jaren ’90 ontwikkeld in antwoord op de toentertijd grote ruimtevraag van technologie-georiënteerde bedrijven. Op dit moment is Esp te kwalificeren als een modern, gemengd bedrijventerrein met een hoogwaardige uitstraling. Omdat Esp is gelegen aan de drukke J.F.Kennedylaan, geldt voor een deel van de 30 uitgegeven kavels dat het om zichtlocaties gaat. Aan deze Kennedylaan is een aantal kantoorachtige bedrijven gevestigd, waaronder Sioux en Vodafone. De kavelgrootten variëren van zo’n 2.000 tot 9.000 m2. Aan de zijde van de Eindhovenseweg zijn kleinschalige bedrijfsruimten met kantoor gerealiseerd die onderdak bieden aan een flink aantal bedrijven met een kleinere ruimtebehoefte. In de loop der jaren is Esp uitgegroeid tot een van de meest gewilde vestigingslocaties in Eindhoven.

Omvang en typering

Totale oppervlakte (netto) 15,5 ha., volledig uitgegeven
Type werklocatie gemengd bedrijventerrein
Doelgroep hoogwaardige productie- en groothandelsbedrijven
Eerste gronduitgifte 2001

Voorzieningen en services

  • Glasvezel beschikbaar
  • Voor o.a. beveiliging en onderhoud openbare ruimte is parkmanagement-organisatie verantwoordelijk (verplichte deelname)
  • De ondernemers op Esp zijn verplicht lid van de ‘Ondernemersvereniging Bedrijvenpark Esp’
    (zie: www.bedrijvenparkesp.nl)

Contactpersoon 1-loket:

Peter Vloet
Gemeente Eindhoven

Tel: 040 – 238 6331
p.vloet@spam-protecteindhoven.nl